VÚ 3395 JAROMĚŘ
Moderátor: Netopýr
VÚ 3395 JAROMĚŘ
Potvrzuji. V poddůstojnické škole jsem byl v roce 1985, nedávno jsem Jaroměř po 23 letech navštívil a kasárna zůstala naprosto nedotčena. Další moje štace byly Janovice n. Ú. Pokud někdo pamatujete, ozvěte se...
-
- Začínající uživatel
Re: VÚ 3395 JAROMĚŘ
Tak to jsme asi byli kolegové. V Jaroměři ve čtvercákách jsem byl říjen 1984 - březen 1985 a pak Janovice nad Úhlavou VÚ 4460, 6. baterie, velitel npor. Machaj. Ozvi se!
Zdravim
V 3395 som sluzil od 3.10.90 do 3.4.92 2. bat. moji stari boli Rene Vons, Zdeno Matula, velitel baterie kpt.Stipak velitel caty por. Hlavka .
Vilo Hennel (Kosice) mr.maker@azet.sk
V 3395 som sluzil od 3.10.90 do 3.4.92 2. bat. moji stari boli Rene Vons, Zdeno Matula, velitel baterie kpt.Stipak velitel caty por. Hlavka .
Zdravím
Sloužil jsem v 3395 od září 1989,do února 1990 a pak směr Jihlava na útvar 6195.Velitel roty byl npor.Vrána.Jsem zvědav,jestli tu potkám někoho ze známých.
Sloužil jsem v 3395 od září 1989,do února 1990 a pak směr Jihlava na útvar 6195.Velitel roty byl npor.Vrána.Jsem zvědav,jestli tu potkám někoho ze známých.
-
- Začínající uživatel
Bruphen píše:Potvrzuji. V poddůstojnické škole jsem byl v roce 1985, nedávno jsem Jaroměř po 23 letech navštívil a kasárna zůstala naprosto nedotčena. Další moje štace byly Janovice n. Ú. Pokud někdo pamatujete, ozvěte se...
nazdárek já narukoval 1.4,1986 .myslím že můj velitel byl poručík Štipák .Je to dlouho a prd si už pamatuju,ale měl by si znát des. Jendrichovského byl to můj suprák
To "mr.maker"
Zdravím, byl jsem u Voženílka na ČTZ v kotelně, ale pocházel jsem z 20.baterie. Tenkrát ŠTIPÁK dělal velitele čety, tj.1988-1990. Správnej chlap, který si uměl sjednat pořádek. Pocházel z Liptovského Mikuláše. Vzpomínáš na Kulatou Bábu? Tam jsme se tolikrát střískali. A když pískli poplach, tak kluk převratil skřínovou V3S v kopečku do autoparku.
Lako, Žídek, Jakubčík, Adamjak a další.
Kasíno vypadá žalostně. Je to nostalgie, po těch letech.
Zdar a zdravím všechny, kdo zde strávili dva roky.
Pavel Jelínek
Brno
paje14@seznam.cz
Zdravím, byl jsem u Voženílka na ČTZ v kotelně, ale pocházel jsem z 20.baterie. Tenkrát ŠTIPÁK dělal velitele čety, tj.1988-1990. Správnej chlap, který si uměl sjednat pořádek. Pocházel z Liptovského Mikuláše. Vzpomínáš na Kulatou Bábu? Tam jsme se tolikrát střískali. A když pískli poplach, tak kluk převratil skřínovou V3S v kopečku do autoparku.
Lako, Žídek, Jakubčík, Adamjak a další.
Kasíno vypadá žalostně. Je to nostalgie, po těch letech.
Zdar a zdravím všechny, kdo zde strávili dva roky.
Pavel Jelínek
Brno
paje14@seznam.cz
Zdravím
Sloužil jsem v 3395 od září 1989,do února 1990 a pak smer Mar.Lázne na útvar 6162.Velitel roty byl npor.Vrána-
Spolubojovníci: Keller,Rojko,Kríž.Telinger,Jirsa. Ozvite sa niekdo.
Sloužil jsem v 3395 od září 1989,do února 1990 a pak smer Mar.Lázne na útvar 6162.Velitel roty byl npor.Vrána-
Spolubojovníci: Keller,Rojko,Kríž.Telinger,Jirsa. Ozvite sa niekdo.
Hola, pánové.Já tam sloužil v letech 1984-1986 jako kuchař.Nějakej Luboš Mourek.
kumbayo@seznam.cz
kumbayo@seznam.cz
To "Podstavek"
Tak to jsme asi sloužili stejně,Telinger byl můj velitel družstva, nebo něco takového.
Tak to jsme asi sloužili stejně,Telinger byl můj velitel družstva, nebo něco takového.
[quote="mr.maker"]Zdravim
Vilo Hennel (Kosice) mr.maker@azet.sk[/quote]
Haló haló !!!Tady Zdenek Matula osobně!!!Je to už spoustu let,co jsem byl na vojně,ale útvar 3395 z hlavy nevymažu.Sháním svůj ročník - René Vons,Martin Holý,Tomáš Chleborát,Jirka Pokorný,Pavel Zajíc,Norbert Sadlek,Roman Mach-byli jsme spolu od začátku do konce vojny 89-91 ve čtcercákách-2.baterie.Jako instruktoři-kádrový stav.
A najednou tady zjistím,že si mne tu pamatuje někdo z ,,mladých" - promiň-už jsme všichni starší,já vím.
Potěšilo,mně,že si někdo vzpoměl!!!!
Zdar!!! Zdenko Matula matulaz@seznam.cz
Vilo Hennel (Kosice) mr.maker@azet.sk[/quote]
Haló haló !!!Tady Zdenek Matula osobně!!!Je to už spoustu let,co jsem byl na vojně,ale útvar 3395 z hlavy nevymažu.Sháním svůj ročník - René Vons,Martin Holý,Tomáš Chleborát,Jirka Pokorný,Pavel Zajíc,Norbert Sadlek,Roman Mach-byli jsme spolu od začátku do konce vojny 89-91 ve čtcercákách-2.baterie.Jako instruktoři-kádrový stav.
A najednou tady zjistím,že si mne tu pamatuje někdo z ,,mladých" - promiň-už jsme všichni starší,já vím.
Matulo,Matulo ještě pořád jíš klobásy,které Ti neříkají pane.Hádej kdo ti píše!
[quote="VB Jaroměř"]Matulo,Matulo ještě pořád jíš klobásy,které Ti neříkají pane.Hádej kdo ti píše![/quote]
Kurňa fiks tož fčíl nevím ???
Jen si pamatuji na jede večer-když jsem obluhoval v našem baru. Štipák chtěl,abych mu udělal klobásky.Já je udělal a šel jsem pro něho.Když jsme se vrátili,tak je někdo snědl a kpt.Štipák myslel že já.
Mám takový dojem,že je zblajzl ,,Cungy" - pokud jsi naše číslo tak víš,čí je tato přezdívka !!!
Ale bohužel nemám tušení,kdo jsi .
Jen si pamatuji na jede večer-když jsem obluhoval v našem baru. Štipák chtěl,abych mu udělal klobásky.Já je udělal a šel jsem pro něho.Když jsme se vrátili,tak je někdo snědl a kpt.Štipák myslel že já.
Mám takový dojem,že je zblajzl ,,Cungy" - pokud jsi naše číslo tak víš,čí je tato přezdívka !!!
[quote="Matula Z."][quote="VB Jaroměř"]Matulo,Matulo ještě pořád jíš klobásy,které Ti neříkají pane.Hádej kdo ti píše![/quote]
Ale bohužel nemám tušení,kdo jsi .[/quote]
Tvoje číslo to teda nejsem, tak kdo mohu být? Rozkóduj moje uživatelské jméno. Nápověda: před pár lety jsem se účastnil srazu v Jaroměři.
Ale bohužel nemám tušení,kdo jsi .[/quote]
Tvoje číslo to teda nejsem, tak kdo mohu být? Rozkóduj moje uživatelské jméno. Nápověda: před pár lety jsem se účastnil srazu v Jaroměři.
-
- Začínající uživatel
Podle toho uživatelského jména mně to napadlo už dřív,teď jsem se v tom jen ujistil.Zdravím Vás ,Veliteli Baterie !!!
Jsem rád,že jsem Vás našel ! Chtěl bych udělat další sraz-bohužel po dvaceti letech už to nesthnu-je to 27.května dvacet dva let.Mám kontakt pouze na jednoho vrstevníka.Navíc letos nebudu mít čas-organizujeme velké výročí v naší obci-máme 600 let ( více na www.cvrcovice.net ).Ale to jsem odbočil.
Pokud bude nějaký sraz , určitě vám dám také vědět ! V životě člověk potká pár férových lidí, které by rád viděl, takže počítejte s naší pozvánkou!!!
Jak se máte,co děláte ? Pokud nechcete odepisovat na tyto stránky , můžete na můj e-mail , který jsem zde výše uvedl.
Často se dívám na různé servry o Jaroměři a vzpomínám na časy minulé. Mrzí mne , jak dopadly všechny budovy, které jsme znali. Holt, taková už je doba.
Ještě jednou ,jsem rád, že jsem vás tady našel!!!
Těším se na odpověď !
S pozdravem Zdenko Matula.
Jsem rád,že jsem Vás našel ! Chtěl bych udělat další sraz-bohužel po dvaceti letech už to nesthnu-je to 27.května dvacet dva let.Mám kontakt pouze na jednoho vrstevníka.Navíc letos nebudu mít čas-organizujeme velké výročí v naší obci-máme 600 let ( více na www.cvrcovice.net ).Ale to jsem odbočil.
Pokud bude nějaký sraz , určitě vám dám také vědět ! V životě člověk potká pár férových lidí, které by rád viděl, takže počítejte s naší pozvánkou!!!
Jak se máte,co děláte ? Pokud nechcete odepisovat na tyto stránky , můžete na můj e-mail , který jsem zde výše uvedl.
Často se dívám na různé servry o Jaroměři a vzpomínám na časy minulé. Mrzí mne , jak dopadly všechny budovy, které jsme znali. Holt, taková už je doba.
Ještě jednou ,jsem rád, že jsem vás tady našel!!!
Těším se na odpověď !
S pozdravem Zdenko Matula.
-
- Začínající uživatel
Podle Vašeho přihlašovacího jména mne to napadlo už dřív,ale nabyl jsem si jistý.V tom případě Vás srdečně zdravím pane Veliteli Baterie !!!Jsem moc rád, že jsem Vás tady našel ! Bohužel na ostatní zatím nemám kontakt , ale jak se za nás říkalo : mladý voják hotový kouzelník . Tak to by v tom byl čert, abych je nenašel !!! Když se mne to povedlo před 12 lety na sraz,tak to zase nějak dám dohromady- samozřejmě opět včetně Vás .
Letos to ale asi nebude,máme v dědině oslavy 600 let vzniku a organizačně se na tom hodně podílím.Takže si sraz záklaďáků dávám do priorit na příští rok-takže s tím předem počítejte!
Jak se máte,co děláte? Hergot já bych s Váma proklábosil celý den někde v hospůdce a při flaštičce mojí slivovičky!!!
Napište ! Pokud nechcete tady,víše jsem uvedl svůj e-mail.
Ani se mi nechce věřit,že je to 22 let (27.května),co jsme šli do civilu.Tento servr jsem našel náhodou,když jsem chtěl ukázat synovi,u jaké techniky jsem sloužil.
Těším se na odpověď!
S pozdravem ¨
Zdenko Matula
Letos to ale asi nebude,máme v dědině oslavy 600 let vzniku a organizačně se na tom hodně podílím.Takže si sraz záklaďáků dávám do priorit na příští rok-takže s tím předem počítejte!
Jak se máte,co děláte? Hergot já bych s Váma proklábosil celý den někde v hospůdce a při flaštičce mojí slivovičky!!!
Napište ! Pokud nechcete tady,víše jsem uvedl svůj e-mail.
Ani se mi nechce věřit,že je to 22 let (27.května),co jsme šli do civilu.Tento servr jsem našel náhodou,když jsem chtěl ukázat synovi,u jaké techniky jsem sloužil.
Těším se na odpověď!
S pozdravem ¨
Zdenko Matula
-
- Začínající uživatel
Pořád čekám na schválení mé odpovědi administrátorem,už jsem sem psal dvakrát a pořád nic. Tak potřetí: Moc vás zdravím pane Štipák a jsem rád,že jsem vás tady našel !!!VB Jaroměř píše:Tvoje číslo to teda nejsem, tak kdo mohu být? Rozkóduj moje uživatelské jméno. Nápověda: před pár lety jsem se účastnil srazu v Jaroměři.Matula Z. píše:VB Jaroměř píše:Matulo,Matulo ještě pořád jíš klobásy,které Ti neříkají pane.Hádej kdo ti píše!
Třeba se tu brzo objeví mé příspěvky.
-
- Začínající uživatel
:o My postarší, ale stále mladfí brouzáme všude po netu a hledám své spolubojovníky a ejhle.VÚ 3395 nástup jaro 91 a Zdeněk Matula ( můj půlročák ) a v tu chvíli vzpomínka na bar zmiňovaný v diskuzi ( pomáhal jsem ho jako zobák zásobovat a vzpoměl jsem si na Kamila, který ho stavěl i s tajnou skrýší na alkohol).Co se týče VZP nezapomenu na "štipiho" a "hlavsona" a absu Měrku.Další co se mi vybavuje je, pokud si dobře vzpomínám na jména a přezdívky, Vlado Turaz, Feki, vylévání alkoholu do kanálu ve čtvercákách,vzpomínka padne i na malého vzteklého "chlebyho" a "pokyho" i převelení kohosi z důvodu blíže nespecifikovaným k bojovým útvarům a na kluky, ktěří odešli na civilku.matulaz píše:mr.maker píše:Zdravim
Při odborném výcviku ta klika do kolena kurňa bolela.Opičí dráhu v dolním kasínu jsem nenáviděl,nestihnutá ranní škrabka jí oddálila a kuchyň mi byla při CS souzená, stráž mi byla zapovězena.
Na cimře si tak tak vzpomenu na "plaváčka", Stana a jeho pečenú kravu, kdosi se ženil, šance a pahorek a moje předeběhnuté tělo a týden na POŠ,TERÉN I. a II.
Okolí snad není ani nutno připomínat (LIPKA, U KULATÉ BÁBY,koupaliště v Jaroměři ats.).
Převelen na podzim 91 k VÚ 6162 Mariánské Lázně, kde jsem se setkal s převelenými.
Vždy s úsměvem a vojenským létům zdar :D :D :D :D :D
Ja som služil na Rotke september 1989 - maj 1991 u kpt. Vigaša a VČ boli Rozman a Dolozin.
-
- Začínající uživatel
Zdravím
Taktiež som slúžil v 3395 od 01.04.1998 do 15.09.1988, batéria 2O, potom smer Janovice nad /Úhlavou vojenský útvar 4460 5. bateria. Príloha foto z prísahy.
hodosla@post.sk
Taktiež som slúžil v 3395 od 01.04.1998 do 15.09.1988, batéria 2O, potom smer Janovice nad /Úhlavou vojenský útvar 4460 5. bateria. Príloha foto z prísahy.
hodosla@post.sk
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
To "kumbayo"
Ahoj, ja som služil 1984-1986 na ROT. Podla fota som Ťa určite poznal.
Máš nejake kontakty na svojich spolubojovníkov?
Ahoj, ja som služil 1984-1986 na ROT. Podla fota som Ťa určite poznal.
Máš nejake kontakty na svojich spolubojovníkov?
To "Olaf"
Olaf, nie si ty nahodou Volavka? Ked ano, tak si bol moj mazak.
1984-86 čtz-řidič
Krutka-Džurdžuľa
Olaf, nie si ty nahodou Volavka? Ked ano, tak si bol moj mazak.
1984-86 čtz-řidič
Krutka-Džurdžuľa
Aj Moureka si pamätam (kumbayo), nazdar Ľuboši!
Ja som Miro Krutka-Džurdžuľa, ten, čo si zlomil nohu, keď nas povyšili na mazakov.
Pavlišta (Keke), vraj už nežije?
Mali by sme sa niekedy stretnut a ožrať sa u Kulatý báby.
Ja som Miro Krutka-Džurdžuľa, ten, čo si zlomil nohu, keď nas povyšili na mazakov.
Pavlišta (Keke), vraj už nežije?
Mali by sme sa niekedy stretnut a ožrať sa u Kulatý báby.
To "paje14@seznam.cz"
ahoj pavle,
až někdy pojedeš do prahy ozvi se, zavzpomínáme na kotelnu :-)
robert
ahoj pavle,
až někdy pojedeš do prahy ozvi se, zavzpomínáme na kotelnu :-)
robert